torstai 11. huhtikuuta 2013

Neulakammoisen piikikkäät unelmat

Tähän alkuun muutamat asukuvat edeltävältä viikolta kun en ole ehtinyt lisäilemään niitä tänne.

 Huppari: Living Dead Souls
Tpaita: Skelanimals
Caprit: Lip Service - Gangsta Pranksta "Rita"

Bolero: Second Hand
Tpaita: Lip Service (kuva alla)
Housut: Second hand

 tpaita: Lip Service - Hot Topic versio arvatenkin Lick My Lycra mallistosta??

 Huppari: Evil Fairies
Housut: Mercy

Tuo huppari tuli eilen postissa, Goottikirppiksen anteja taasen. ^^ Huvittavaa taas että tämä on kokoa XL ja on mitoiltaan inansa vielä pienempi kuin Cupcake Cultin M kokoinen huppari. Minkä takia ei voi oikeassti olla käytössä aina samaa vakiota mitta taulukkoa? Aina saa arvuutella että mahtuuko vaatteet vai eikö mahdu. Housut löysin Tampereelta Fidan kirpputorilta, maksoivat 9€ ja juuri mun kokoa. :) Lahkeet kyllä sain taas purkaa koska leveämpänä mallina näytti turhan lyhyiltä. Jos noi vetoketjut laittoi kiinni eli housut olis pillit niin ok. Kerrankin kun oli lahkeet ehjät käytetyissä housuissa, muut ihmiset tuntuvat olevan aina niin lyhyt kinttuisia että lahkeista on 10cm ihan repaleina.

 LÄVISTYS HAAVEET

Kuten toiset varmasti tietävät, kammoan neuloja. Monet eivät sitä usko koska omistan kuitenkin useamman lävistyksen ja tatuoinnin. Tatuoiminen ei häiritse itseäni sitten yhtään, lävistäminen taas... No, yleensä saa olla saattaja mukana, jos ei vahtimassa kotimatkalla että lähteekö taju niin ainakin pitämässä kädestä kun neula on näköpiirissä. Aika onnetonta, tiedän.. mutta silti esimerkiksi silloin kun kielilävistystä laitettiin, olin totaallisen paniikissa, en pystynyt hengittämään, tahtoi juosta kiljuen karkuun ja aivot kovasti vakuuttelivat "mä kuolen mä kuolen mä kuolen..." No, en kuollut, eikä itse lävistäminen tuntunut oikeastaan miltään, enemmän hittiä varmaan otti kaverin rystyset jotka olin puristaa hajalle. :D

Miksi siis ehdointahdoin kiusaan itseäni? Koska lävistykset on vaan liian ihania, liian hienoja ja liian suuri osa persoonaa joka koen olevani. Todella kauan aikaa elämästäni olen sieluni silmin nähnyt itseni hyvin lävistettynä ihmisenä ja tätä mielikuvaa on vain pakko toteuttaa, varmaan siihen asti kunnes koen todella näyttäväni itseltäni. En osaa kuvitella olevani ilman lävistyksiä ja kaveritkin sanoo että näytän aivan oudolta jos otan koruni pois. Viime aikoina on uuden lävistyksen halu noussut taas turhan korkealle ja tällä hetkellä asia on lähinnä kiinni siitä koska saan sen saattajan mukaan. :P

Nykyiset kehon kaunistukset:
 • Korvat: Vasemmassa 6, oikeessa 3, kaikki tehty ampumalla. Ei mikään paras tapa mutta oli halpaa aikoinaan. Tahtoisin kyllä vielä monta lisää, varsinkin oikeaan korvaan, mutta myös vasurin rustoon olisi tarkoitus hommata vielä ainakin pari.
 • Nenä: Rengas oikealla puolella. Sitä laittaessa tuli kyllä tippa linssiin, kuulemma johtuu ihan sijainnista. :D
 • Huuli: Vertical Labret. Tämä ei kyllä harmikseni ole ihan keskellä, aika kämmäys lävistäjältä. Mutta kiva kuitenkin, diggaan kun lävistyksen pallo on huulien välissä. :) Hommasin tämän sen jälkeen kun etuhampaat päällystettiin uudestaan, eivät välttämättä diggais jos koru kolisis niihin.
 • Kieli: Niin rakastan tätä. <3 Ollut aina ehdoton must mutta tämän ottaminen pelotti kuitenkin eniten vaikka helpoin lävistykseni lopulta olikin. Ei ollut kipeä, ei turvonnut.. ei mitään ongelmaa. Puhua palpatin kaverin kanssa ja söin ihan normaalisti, korun vaihdoin parin päivän päästää koska se 16mm minkä laittoivat liikkeessä oli ihan liian pitkä, vääntyili ja kääntyili vaan ja kolis hampaisiin. Mieluummin vaihdan suosilla kuin hajotan hampaani kun puren siihen. Nyt koru ollut 12mm ja saisi kyllä ehkä olla vielä lyhyempi, ajattelin kyl tilata kokeeksi 10 millisen. 
Harmikseni joitakin lävistyksiä olen joutunut myös ottamaan pois:
 • Kulmakoru: Kasvoi niin pahasti pihalle että otin lopulta pois, mojava arpi kyllä jäi tilalle. Tahtoisin uuden, mieluusti 2 vierekkäin,  mutta en tiedä saisiko ainakaan samalle hollille otettua tuon arven takia. Täytynee kysellä asiasta. Otti joskus hittiä ja vissiin repesi vähän kun alaosaan tuli rupea.
 • Labret: Ikenet laski ja kun piti rengasta, se kulutti etuhampaita. Otin pois kun hampaat laitettiin kuntoon.
 • Inner Conch: Näitä mulla oli toisessa korvassa 2, otin samalla kertaa. Otin pois hyvin nopeasti koska toinen teki ison patin korvan taa, toinen etupuolelle. Tähänkin lävistäjä laittoi kyllä aivan liian pitkät korut, ei pystynyt nukkumaan ollenkaan sillä puolella koska korut vääntyivät ja repivät reikiä. Ei todellakaan tuntunut hyvältä. Korut vaihdoin sitten itse lyhyempiin mikä auttoi kipuun mutta patit eivät lähteneet. En tiedä sitten olisivatko parantuneet ajan kanssa ihan kunnolla mutta en viitsinyt ottaa sitä riskiä että sinne kehittyy kovat kudos patit. Korujen poiston jälkeen meni useampi viikko että eivät enää vuotaneet verta ja patit katosivat.
 • Nännilävistykset: Toinen oli useamman vuoden mutta ei koskaan parantunut kunnolla, puski kudosnestettä jatkuvasti ja koru tarraili sen takia ihoon ja vaatteisiin. Ei ollut kiva kun repeili irti, auts! Lopulta meni hermo ja otin pois. Toinen lähti tässä pari kuukautta sitten, piti leikkauksen takia ottaa kaikki korut pois ja tämän takaisin laitto unohtui vähän turhan myöhäiselle.. en ihan viitsinyt voimalla runtata korua läpi ahtautuneesta reiästä. xD Mutta eipä noiden korujen menetys itseäni niin hamita vaikka kivalta näyttivätkin, nyt voi vapaasti pitää verkkopaitoja ilman että on koruistaan kiinni ja joutuu pelkäämään repeämistä. Se että tuntoaisti on palannut on erittäin suurta plussaa, eikä miehenkään tarvitse pelätä hajottavansa hampaitaan.... *virnu* ;P

Tuhoon tuomittuja ajatuksia:
 • Napakorua olen harkinnut myös mutta tiedä kehtaisiko tällä mahalla mennä sellaista ottamaan. xD Leikkauksissakin jos joutuu vielä jatkossa käymään niin ei se tulisi pysymään, aina joutuisi ottamaan sen pois eikä silloin kun navassa on tikkejä voi korua siinä pitää keräämässä pöpöjä. Plus itsellä ei ole sellaista kunnollista nahkalärpäkettä navassa misstä sen lävistyksen saisi edes laitettua, tiedä sitten assettuisiko se hyvin, kasvoisiko pihalle, repisinkö sen johonkin... monta muttaa.
 • Välissä mietin myös lävistysten ottamista solisluille mutta siinäkin ongelmaksi tuli leikkaukset ja röntgenissä ramppaaminen. Huono laittaa ihon alle metallia mitä ei saa iisisti otettua pois kun tarvitsee. Tuskinpa noita koruja löytyy muuna kuin metallisena versiona.
 •  Mieluisia hampaan hajottajia olisi ollut myös Smiley ja Tongue Web. En kyllä tiedä olisiko Smiley millään tapaa sopinut mulle, muutenkin vaatisi mielestäni juuri oikeanlaisen korun näyttääkseen hyvältä.
 • Anti-Eyebrow lävistys voisi tehdä mukavan loven poskeen jos kasvaisi ulos.. ehkä sitä pitäisi muutenkin olla iho paremmassa kunnossa että se näyttäisi nätiltä.
 Ne vahvasti Must Have-lävistykset:
 •  Nyt olen suunnitellut hankkivani toisen huulikorun, vasempaan alareunaan.. Jos pystyn siinä pitämään edes muovista tappia niin sitten toisellekkin puolelle että saa Snake Biten. ^^ Tiedä onko lopulta enemmänkin huulikoruja, voishan sitä aina laajentaa Shark Biteen, toisen rivin ym ym... mahdollisuuksia on monia. Ylähuulen lävistyksiä ei kuitenkaan ole näillä näkymin tulossa.
 • Yllä jo mainitsinkin haaveeni uusista kulmakoruista... 

 • toinen kielikorukin olisi tosi jees. :) 
 •  Tragus korvaa piristämään 

 Tälläinen venynyt selostus tällä kertaa, katsotaan mitä seuraavavksi keksitään. Mahdollisesti, jos hyvä onni käy niin esittelen ainakin uusimman ebay ostokseni jota odotan jo kuola valuen... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti