maanantai 3. kesäkuuta 2013

Piilopaikka salainen

Pitänyt vaatekuvia tässä otella pidemmän aikaa mutta meidän kämppä on nyt niin totaallisen pätsi ettei täällä kestä täys pukeissa olla. :D Saa kameran aseteltua niin on jo hiki. @_@ Not nice. Joutunee kuvat siis odottelemaan hetken, ulkonakaan en nyt yksin saa otettua kuvia kun ei ole sellaista jalustaa. Onneksi nyt sentäs sain ikkunoihin laitettua kanaverkkoa niin saa niitäkin pidettyä sepposellaan, ei tarvii pelätä että kissat on ulkona. Mutta silti, näin ilta kymmenen aikaan 28 astetta on aivan liikaa lämpötilaa, minulle kyllä aina. Saisi pysyä max 15 asteessa, ei helteitä mulle. 

Oltiin viikonoppu reissun päällä, piti käydä kotopuolessa.
Kissat oli tosi iisisti automatkat ja Matiaksen stressauskin osoittautui turhaksi, ei ollut aikaisemmin käynyt mun vanhemmilla, eikä kyllä muutenkaan keski suomen puolella. Lähtiessä kun kysyi että saiko mitään irti maaseudusta niin vastaukseksi sai vain 
"muutaman hyttysen pureman." 
Oli pikainen reissu, en ehtinyt sielläkään oikein käydä missään tai valokuvailla, lähinnä tuntui tutut käyvän moikkaamassa kun olivat kuulleet että olen sinne päin tulossa, niin hurjan ahkerasti käyn. Viimeksi taisin olla viime kesänä luokkakokouksessa.

Mun yhdestä lempparipaikasta oli pakko saada käydä ottamassa kuva kun ei ole ennestään ollut.. Käydä katsomassa muutenkin onko paikka enää ennallaan. Toisinaan kun olin surullinen, tulin tänne rauhoittumaan. Tuolla tasanteella oli mukava makoilla sateelta suojassa ja miettiä syntyjä syviä. Kesä auringolla paikka oli melkoisen maaginen. ^^Tulen aina olemaan luonnonlapsi, Matiaskin on todennut että olen enemmän hippi kuin gootti. Voin käyttää puoli päivää siihen että saan kaivella varpailla multaa, maata nurmikolla, tuijotella pilviä, haistella metsää ja vain kuunnella tuulta. Ehkä tämän reissun myötä Matiaskin ymmärtää paremmin näitä elämänarvojani ja sen kuinka tärkeä osa luonto ja eläimet tulee aina olemaan elämässäni. Elämän suola. Olen aina ollut ylpeä siitä että olen kotoisin maalta, olen elänyt yksinkertaista elämää pienessä kylässä.
Eilen oli kyllä niin tukahduttavan lämmin että käytiin äitin kans heittämässä talviturkit vaikka vesi olikin vielä aika pirun kylmää. Mutta viilentymäänhän sinne mentiin joten eipä tuo menoa haitannut. :D Veljen koira viihtyy loistavasti ulkona mutta kyllä sekin arvosti sitä että pääsi välillä sisälle lämpöilmapumpun viilentämään ilmaan.


Yritän jossain vaiheessa saada oikeasti otettua kuvia, jos vaikka sitten ulkona jossakin Matiaksen avustuksella. Katsoo nyt kuinka väsynyt se on, hällä tänään takana ensimmäinen työpäivä + sieltä suoraa Kissin keikalle Helsinkiin. Ties kuinka myöhään menee että on taas kotona ja kuitenkin huomenna taas 9 töihin. Taitaa huomenna vapaa aika mennä nukkuessa. :D

__________________________________________________________________________


"Kun kukaan ei huomaa lävistystä mun huulessa,
ei korkokenkiä eikä edes näitä siipiä,
mun aika on hiipiä kotiin takaisin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti